Rămânem

împreună!

Comandă on line, produsele sunt livrate GRATUIT.

Bucură-te de sărbători la tine acasă

DIRECT DIN FABRICĂ

De 25 de ani import și comunicare directă cu producătorii

SHOWROOM DE 2.000 m.p.

Vezi pe site. Testezi in showroom.

RETUR 60 zile

Nu ți se potrivește, îl primim înapoi!

GARANȚIE

De la 2 la 10 ani

TRANSPORT GRATUIT

24 - 48 ore. Oriunde in țară!

CONSULTANȚĂ ȘI PROIECTARE

Consultanță design

Vezi produsele și le poți testa.
Știi ce cumperi. Eviți surprizele.

În showroom poți vedea îndeaproape multe dintre obiectele sanitare prezente pe site. Poți testa anumite funcționalități pentru lavoare, vase WC, seturi duș, baterii baie, baterii dus, cabine și cuve duș. În plus, beneficiezi de consiliere profesionistă de la specialiștii Laguna Showroom.

GEOMETRIE PURĂ, EMBLEMATICĂ

Pentru noua sa colecție Atrio, GROHE pornește de la cerc, ca forma cea mai elementară și mai elegantă, pentru a crea un obiect iconic care este construit pentru deveni atemporal.

Grohe logo Laguna Showroom

Eleganță și design, simetrie perfectă și personalitate. Sunt doar câteva dintre caracteristicile seriilor de produse GALA.

Descoperă care este cea mai potrivită pentru baia ta.

Rigolele pentru duș Cleanline de la geberit- curățenie simplă, eleganță atemporală

Rigolele pentru duş Geberit din seria CleanLine fac o bună impresie nu doar din punct de vedere estetic, ci şi prin uşurinţa de curăţare. Datorită designului său atemporal, dar și a modalității facile de curățare, rigola de duș Geberit CleanLine este foarte apreciată de către proiectanții și utilizatorii finali, încă de la lansarea sa pe piață.

inspirație

Fiabilitate, flexibilitatea, design inteligent și funcțional: sunt coordonatele după care ne ghidăm în alegerea produselor.

Inspirația și ideile de succes vin din experiență. Colaborăm cu profesioniștii din domeniu, pentru proiectarea băii ideale.

Alegerile importante trebuie luate în siguranță. Oferim condiții de garanție, retur și servicii complementare deosebite.