Servicii premium pentru produse de cea mai bună calitate. Din fabrică, până la tine acasă.

Experiența ne-a învățat că este foarte important să ne cunoaștem clienții. Nevoile și așteptările sunt surprinzător de diferite și întotdeauna foarte personale. Vedem acest lucru în discuțiile cu fiecare vizitator din showroom și la fiecare proiect – fie că este vorba despre reamenajare baie integrală sau o simplă achiziție de obiecte sanitare.

Comunicând în permanentă am înțeles și integrat în abordarea noastră nevoia de soluții fiabile, de încredere și de bună calitate. 

De la colaborarea cu mărci de prestigiu care ne asigură calitatea obiectelor sanitare la soluții de finanțare și de la garanția extinsă la consiliere constantă sau servicii de design și proiectare –  punem constant în practică fiecare promisiune.

DIRECT DIN FABRICĂ

Avem de 25 de ani un parteneriat cu fabricile producătoare, de la care importăm direct. Fiecare produs din fiecare gama de obiecte sanitare comercializată sunt riguros testate, pentru validarea standardelor de calitate. Calitatea vine întotdeauna la un preț - noi ne asigurăm că este cel mai bun posibil.

CONSILIERE TEHNICĂ

Consultanții Laguna Showroom îți pot răspunde telefonic, pe mail sau direct în showroom întrebărilor legate de obiectele sanitare de interes. Transport, modalități de plată, funcționalități, detalii tehnice privind montajul și instalarea - tot ce trebuie să știi pentru a lua decizia potrivită.

CONSULTANȚĂ DESIGN ȘI PROIECTARE

Fie care este vorba despre o locuința ce urmează a fi construită, una “la roșu” sau o baie ce necesită reamenajare, un specialist vede întotdeauna acea soluție care integrează și armonizează toate componentele. Dimensiune, formă, cromatică, textură și evident funcționalitate: toate sunt puse în acord inspirat și eficient.

GARANȚIE 2 - 10 ANI

Tocmai ai cumpărat o baterie pentru baie sau cabina de duș ideală și vrei să te asiguri că le poți folosi fără grijă vreme îndelungată.
Garanția extinsă îți oferă posibilitatea să înlocuiești produsul, în cazul funcționarii necorespunzătoare.

RETUR 60 ZILE

Cu toții facem câteodată alegeri sub impulsul momentului. Uneori se dovedește a fi o decizie inspirată, alteori ne-am dori să putem da timpul înapoi.
Laguna Showroom oferă, prin politica de retur, posibilitatea de a returna un produs achiziționat în termen de până la 60 zile.

TRANSPORT GRATUIT ÎN TOATĂ ȚARA: 24 - 48 ORE!

Flexibilitatea și micile detalii contează. Ne străduim să facem întreagă experiență de cumpărare cât mai simplă și accesibilă.
Îți aducem cumpărăturile la ține acasă, fără costuri suplimentare, în toată țara.