IRSAP Italia

O modalitate inovatoare de concepere a radiatorului, privit nu numai ca instalație de încălzire, ci și ca element de mobilier

Pentru IRSAP, căldura înseamnă personalizarea mediului cu ajutorul varietății culorilor, formelor și dimensiunilor. Această filozofie a însoțit IRSAP în evoluția sa constantă.
Colecția TESI reinterpretează radiatorul, care de la începutul anilor 1970 a reprezentat arhetipul căldurii interne, îmbogățindu-l cu noi forme, noi finisaje și noi caracteristici. Senzația nu mai este doar vizibilă, ci devine tactilă, de la netedă, lucioasă, strălucitoare, la catifelată, ca la materialul de aur, argint și platină. Emoția căldurii este îmbunătățită cu o suprafață specială tactilă, disponibilă în diferite nuanțe, care transformă sentimentul de oțel solid într-o suprafață moale cauciucată. Același nivel de calitate, combinat cu un design extrem de expresiv, caracterizează colecția Officina delle Idee, care a fost recent îmbogățită cu noi propuneri, cu o personalitate și o scenă deosebită.

Radiatoare sisteme de incalzire Irsap Italia 1