DIRECT DIN FABRICĂ

De 25 de ani import și comunicare directă cu producătorii

SHOWROOM DE 2.000 m.p.

Vezi pe site. Testezi in showroom.

RETUR 60 zile

Nu ți se potrivește, îl primim înapoi!

GARANȚIE EXTINSĂ

De la 2 la 10 ani

TRANSPORT GRATUIT

Oriunde in țară 24 - 48 ore!

CONSULTANȚĂ ȘI PROIECTARE

Consultanță design

Reduceri!

Gresie Cult off white 60x60 cm,1.08 mp/cutie

140,35 lei cu TVA

Disponibil LA COMANDĂ

În cazul produselor aduse LA COMANDĂ, într-un termen de 4 - 6 săptămâni, se plătește un avans. Cuantumul avansului, perioada de livrare și alte informații vă vor fi comunicate punctual, de către un reprezentant Laguna.

Cod Produs MZZMHJI Categorii , Etichetă

Distribuie sau trimite cuiva:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Descriere

Gresie Cult off white 60×60 cm,1.08 mp/cutie

Portelanata, rectificata, finisaj mat ,trafic mediu

Tonuri calde și rafinate, suprafețe fine și satinate: Cult, de la Marazzi, exprimă materialitatea gresiei într-o colecție de plăci de ceramică, care, prin striații ușoare în relief, dau căldură și o atmosferă primitoare spațiilor. Formatele mari, pătat și dreptunghiular, patru nuanțe de culoare – între care negru, cu caracter puternic și robustețe – și inserții cu șipci metalice fac din Cult de la Marazzi o colecție extrem de versatilă care permite soluții de decorare personalizate, la pardoseală și placare, în spații domestice și în locuri publice ca magazine, restaurante și showroom.

Informații suplimentare

Ambalare

Producator

Culoare

Seria

Aurelian Zanoschi
Read More
I went there to check some bathroom accessories and I was impressed by how big the showroom is. They do have almost everything for bathroom or kitchen. They do have a quite nice variety of ceramics too. I was able to find there the bathroom accessories I was searching for to have an idea how it looks and if I like it. Most important the place is clean and wasn't crowded.
Tube Extravaganza
Read More
Un showroom premium cu produse premium si variate. De la faianta la gresie si instalatii si accesorii de baie/bucatarie pentru toate gusturile.Mi-as fi dorit doar sa fie si mai multe mostre in showroom cu faiante de decor in rest totul bine!
Anca Cristina
Read More
Am cumpărat faianță pentru bucătărie și accesorii pentru baie. Totul calitativ, comunicare optima și prețuri bune. Recomand
Previous
Next