Alege dintre zeci de colecții de la producători de plăci ceramice din Italia, Polonia, Spania și remodelează estetica băii tale! Sute de piese te așteaptă să selectezi acel mix perfect de cromatică și textură, primul pas către transformarea camerei de baie într-un spațiu energizant de wellness cu design captivant.
Chiar dacă ești fan al suprafețelor glossy sau preferi o compoziție ce amintește de piatră naturală sau lemn, poți căuta printre sutele de produse modelul care ți se potrivește. Mai mult, le poți vedea, împreună cu alte mii de obiecte sanitare, în showroom.
Toate produsele pe care le găsești în Laguna online sau direct în showroom-ul din Valea Cascadelor au fost supuse unor teste de calitate extrem de riguroase, pentru a asigura o durabilitate extinsă. 

Excelența tehnologică și experiența înseamnă standarde de calitate ridicate,  exigență în abordarea fiecărui detaliu și garanție extinsă. Producătorii se asigură că piesele sunt capabile de o rezistență ridicată la șoc mecanic, umezeală, zgariere, căldură și că își vor păstra cât mai mult timp aspectul și caracteristicile inițiale. 
Din stadiul de proiectare până la etapa finală din producție, sunt luate măsuri care asigura constanța calității și a aspectului.  Poți vedea în showroom  și câteva modele de mozaic încântător; dacă ești adeptul/ adepta pieselor de decor florale sau cu model geometric - avem soluția potrivită.
Produsele se livrează la pachet și recomandăm consultarea informațiilor privind dimensiunile și numărul de bucăți ambalate, pentru a te asigura că alegi exact ce îți trebuie. Există suficientă varietate în dimensiuni cât să poți compune, după pofta inimii, un frumos puzzle ceramic personalizat.

Filtru produse

Cum alegi gresia si faianta?

Specialistii din domeniul amenajarilor si al obiectelor sanitare recomanda gresie cu suprafata antimicrobiana, rezistenta la umezeala si infiltratii.
Modelele sunt foarte variate, de la piese decor, placi ceramice clasice la mozaic.

Culori gresie si faianta bucatarie

In functie de dimensiunea incaperii, mobilier, stilul ales (pentru toata locuinta) puteti alege intre diverse variante. Culorile puternice sunt din nou in tendinte, in detrimentul pastelurilor. La fel, nuante soft de crem sau chiar un gri perlat sunt adecvate unor bai clasice dar si moderne.

Ce gresie se pune in baie?

Pentru igiena si fiabilitate, se recomanda gresie tratata antiicrobian si rezistenta la zgarieturi si infiltratii.
Ca dimensiune, sunteti limitati de spatiul incaperii si preferintele personale. Piesele de ceramica sunt disponibile in diverse marimi, culori si texturi - atat la set, cat si individual (in cazul pieselor de decor).