În colecțiile de accesorii cadă Laguna, veți putea selecta toate piesele necesare pentru a completa funcționalitățile căzii. Mânerele de susținere din metal cromat ajută intrarea și ieșirea din cadă, pentru a reduce riscul accidentărilor cauzate de alunecare. Montajul se face rapid; materialul rezistent la umezeală vă asigură o durată de utilizare îndelungată și certitudinea unui plus de siguranță. Picioarele reglabile permit fixarea căzii la înălțimea dorită. Pentru cazile centrale clasice, alegerea unor picioare concepute în același stil este imperativă.

Măștile frontale și laterale completează produsul și conferă susbstanta formei; materialul antibacterian oferă un plus de siguranță din punctul de vedere al igienei.
Pentru cei ce nu se pot hotărî între cadă sau cabină de dus și le-ar dori pe ambele, montarea unui paravan din sticlă securizată este desemenea posibilă. Alegerea se face în funcție de formă căzii și marginii superioare. Dimensiunile sunt destul de variate, potrivite pentru majoritatea băilor mici și mijlocii. Cazile asimetrice închise parțial cu panele au un farmec aparte; dacă veți găsi dificilă alegerea unui model, din motive ce țîn de spațiu, formă, buget sau alt criteriu, vă asigurăm că o vizită în showroom-ul Laguna vă va ajută în luarea deciziei.

Filtru produse