Modulul Geberit DuoFresh- Aerul proaspăt din baia dumneavoastră

Mirosurile neplăcute din baie au reprezentat în ultimii ani o problemă pe care multă lume a încercat să o rezolve. Odorizantele, bețele parfumate, deschiderea geamurilor și altele asemenea sunt soluții familiare pentru toată lumea. Însă, datorită tehnologiei de ultimă generație, aceste metode pot intra sub umbrela trecutului.

Ce-ar fi dacă o piesă mică, ascunsă și ingenioasă v-ar ajuta la îndepărtarea mirosurilor chiar dinainte ca acestea să se facă simțite?! Funcționând pe principiul unei hote, ce a reprezentat un standard pentru mult timp în bucătărie, modulul DuoFresh marca Geberit reușește să păstreze un aer plăcut în baie fără să ocupe spațiul prețios din această cameră. Acest modul este conceput în așa fel încât să absoarbă mirosurile direct din vasul WC, să le purifice cu ajutorul unui filtru ceramic, iar mai apoi să le întoarcă în încăpere. Acest traseu este extrem de eficient, deoarece împiedică mirosurile neplăcute să se răspândească în întreaga baie de la început.

Modulul Geberit DuoFresh 1

Senzor de proximitate

Datorită unui senzor de proximitate, extragerea mirosurilor se pornește întotdeauna automat, de îndată ce o persoană se așează pe vasul WC. Prin urmare, acest modul constituie o metodă eficientă și în cazul toaletelor pentru oaspeți.

Combinație perfectă cu Geberit Sigma

Puteți beneficia de un confort suplimentar datorită unei lumini de orientare LED și compartimentului pentru pastile odorizante. Modulul Geberit DuoFresh poate fi ușor instalat pe orice rezervor Geberit Sigma și poate fi combinat cu aproape orice clapetă de acționare a spălării din gama Sigma -modelele 01, 10, 20, 21, 30 și 50.

  Aer proaspăt pentru toată lumea

Modulul Geberit DuoFresh este foarte eficient, aerul fiind purificat cu ajutorul filtrului ceramic tip fagure. În plus, ventilatorul ce ajută la întoarcerea aerului purificat în cameră este foarte silențios. Iar pentru ca tot procesul să fie comod pentru fiecare utilizator, filtrul ceramic tip fagure și compartimentul pentru pastile odorizante pot fi accesate ușor în spatele clapetei de acționare.

1. Este foarte simplu: trageți clapetade acționare într-o parte.
2. Poziționați pastila odorizantă în compartimentul din spatele clapetei de acționare.Aceasta va igieniza și împrospăta vasul WC.
3. Închideți clapeta și bucurați-vă de prospețime cu fiecare spălare a vasului WC.

Trimite pe mail sau Whatsapp, printeaza sau distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print