hansgrohe îți aduce relaxarea în baie!

Revoluționează experiența zilnică a dușului cu PowderRain, noul tip de pulverizator de la Hansgrohe!

Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 1
Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 2
Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 3
Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 4
Picăturile microfine ale noului pulverizator PowderRain, prezentat în dușurile Raindance, asigură o experientă a dușului plină de plăcere.

Dușul zilnic a devenit o parte specială a vieții de zi cu zi.
Baia a devenit o oază de plăcere, unde poți  să evadezi din realitate și să te reîncarci.
Este un loc în casă unde te poti retrage să te relaxezi, să te destinzi sau pur și simplu să te oprești pentru un moment.

Hansgrohe a dezvoltat un pulverizator pentru duș care face această experiență și mai special și te ajută să atingi acel moment de relaxare. Este o inovație care te va teleporta din viața de zi cu zi într-o nouă lume a dușului. Mii de micro-picături fine și mătăsoase îți acoperă pielea,îți relaxează simțurile și te lasă să plutești printre gânduri

Mai multe prize de pulverizare pentru micro picături mici

Prin tehnologia nou dezvoltată cu micro-pulverizare, un singur pulverizator PowderRain este mult mai fin decât jeturile de duș convenționale.

În loc de o singură ieșire de pulverizare pe fiecare duză, PowderRain are șase deschideri foarte fine, care transformă spray-ul în mii de micro-picături cu ajutorul unei tehnologii  sofisticate.

Ele sunt atât de fine, încât alunecă ușor pe piele, fără să ricoșeze. Acest lucru reduce automat splashing: un mare avantaj în dușurile deschise.

Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 5

„Și spray-urile sunt aranjate mai dens, ceea ce duce la o mai bună hidratare a pielii”, a declarat Jan Heisterhagen, Product Manager.

O experiență de duș care îți răsfață toate simțurile include și plăcerea acustică. În noul laborator de sunet Hansgrohe, experții au reușit să reducă zgomotul dușului PowderRain cu aproximativ 20%. Noile dușuri de mână Raindance Select S 120 P cu tehnologia PowderRain sunt silențioase ca o șoaptă, contribuind la o experiență de relaxare pură.

Mini picături – efect maxim

Atunci când sunt concentrate, multe lucruri mici produc adesea un impact puternic: acesta este un alt principiu al naturii care face ca noul spray PowderRain să fie atât de eficient. Datorită numărului mare de picături, apa acoperă zone mai mari ale corpului. Acest lucru face ca PowderRain să fie foarte eficient, de exemplu, atunci când clătim șamponul.

Acest nou mod de pulverizare ajută la economisirea apei: PowderRain reduce consumul de apă în dușurile de mână cu aproximativ 30% la doar 12 litri pe minut.

Mai puțină apă înseamnă, de asemenea, un consum redus de energie.

Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 6
Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 7
Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 8
Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 9

Gama de produse disponibile pentru PowderRain include și pălăriile incastrate Raindane, seturi de duș in soluții și încastrate sau aparente. În acest fel, există o soluție pentru orice baie, indiferent de cerințele de instalare.

Experimentați PowderRain în produsele Hansgrohe

PowderRain este prezentat pentru prima dată în Hansgrohe para de mână Raindance Select S 120 P. Acest duș de mână oferă trei moduri de pulverizare: ploaie, aer whirl și acum PowderRain. Spray-ului tip ploaie este ideal pentru fiecare zi. Aer whirl este un puternic jet de masaj concentrat care stimulează mușchii și revigorează pielea. Cu pulverizatoarele sale delicate, PowderRain oferă o relaxare profundă și senzuală.

Acestea sunt locurile în care oamenii petrec cele mai frumoase moment si unde câștigă cele mai frumoase amintiri în interacțiunea cu apa.
Cu aceste moment în minte, Hansgrohe dezvoltă soluții solide care unesc designul extraordinar, calitatea de lungă durată și tehnologiile de ultimă generație pentru o ușurință maximă în utilizare.

Hansgrohe transformă apa într-o experiență impresionantă.

Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 10

Hansgrohe.
Meet the beauty of water!

Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 11
Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 12

În cadrul grupului Hansgrohe activ la nivel internațional, Hansgrohe reprezintă marca premium pentru dușuri, sisteme de duș, baterii pentru baie și bucătărie, precum și chiuvete de bucătărie. Cu numeroasele sale produse premiate, Hansgrohe asigură fluxul de apă în bucătărie și baie.

Hansgrohe PowderRain - Revoluționează experiența zilnică a dușului 9

Sistem dus Raindance Select 300

5,445.37 lei cu TVA

Set dus Raindance E 120 air 3jet/ Raindance Unica'S Puro set 0.65 m

1,200.94 lei cu TVA

Set dus Puravida 3jet/ Raindance Unica set 0.9 m, crom

2,167.43 lei cu TVA

Trimite pe mail sau Whatsapp, printeaza sau distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print