Despre Noi

Cauta in peste 2.000 obiecte sanitare

Vezi produse

"Cu ce începi într-un proiect de renovare a băii? Care sunt acele obiecte sanitare de bună calitate, ideale pentru bugetul disponibil? Cum găsești folosirea perfectă a spațiului din baie printr-un design impecabil, dar și pe gustul tău...?"

Răspundem cu succes la toate aceste întrebări, de peste 25 ani.

Într-un piață  foarte competitivă, am înțeles că principalul garant al longevității trebuie să fie focusul pe beneficiar.
De la showroom -ul de peste 2.000 mp, conceput special pentru a oferi acces la consultanță de specialitate și zona de testare directă a produselor, până la garanția extinsă și sprijinul de care ne bucurăm din partea mai multor arhitecți și designeri –  toate sunt elemente cheie ale unei formule a succesului îndelung exersate.

Despre noi varianta 25
Despre noi varianta 26
Despre noi varianta 27
Despre noi varianta 28
Despre noi varianta 29

Pasiune pentru baia perfectă

Experimentează

O companie puternică înseamnă și parteneriate la fel de puternice.
Este unul dintre motivele pentru care am consolidat  legături directe cu mărci de notorietate internațională, de la care importăm obiecte sanitare din gama medie și “high-end”.  Colecțiile expuse în showroom comprimă esența unei  viziuni comune în domeniul amenajării spațiului din baie,  aceea de persistență într-un proces de perfecționare  și inovație în tehnologie și design.
Echidistanța față de aceste două coordonate esențiale  este mereu prezentă. 
Un WC încastrat nu oferă doar mai mult spațiu vizual din perspectiva estetică dar  și ușurință în curățarea podelei și clapete acționate de la distanță.
Performanța funcțiilor nu înseamnă doar confort într-un spațiu de baie modern – înseamnă  și  economie în consumul de apă. Flexibilitatea structurală înseamnă libertate de proiectare pentru arhitecți și adaptabilitate.

Despre noi varianta 30

"Căutăm acele obiecte sanitare în care regăsim idei care își dovedesc valoarea și le aducem în Showroom."

Despre noi varianta 31

Explorează

Nu e ușor să iei o decizie. Când renovezi sau decorezi o baie pentru prima dată, te pregătești să iei în calcul buget, timp, caracteristici tehnice pentru obiecte sanitare, spațiul disponibil și nu în ultimul rând propriile afinități estetice.

Am avut toate aceste provocări în vedere, atunci când am dezvoltat Laguna Showroom. Un spațiu expozițional desfășurat pe o suprafață generoasă,  destinat să reflecte prin formă, culoare și textură cele mai puternice tendințe în design și amenajare baie.

Fiecare colecție prezentă în showroom a făcut obiectul unui proces de selecție prin care ne-am propus să identificăm acele piese ce ies în evidență – fie prin design avant-la-lettre, funcționalități complexe menite unei experiențe de utilizare superlative sau printr-un excelent raport calitate-preț

Înțelegem că o poză dintr-un catalog tipărit sau din website nu poate suplini mereu vizionarea obiectului real: câteodată vrei mai întâi să vezi, să testezi dacă se poate, abia apoi să alegi. 
Și evident, să întrebi. Consultanții Laguna Showroom sunt membrii dedicați ai echipei care cunosc mărcile, colecțiile, produsele cu funcționalități, variații de model și metode de instalare.

Echilibrul

Minimalist sau luxuriant, în rezonanță cu spiritul creator al designerului, stilul capătă formă.
Piese al căror concept poartă semnătură unui Antonio Cittero sau Patricia Urquiola surprind prin ingenuozitate vizuală și funcționalitate

Constantă este reinterpretarea continuă a unui concept, în întregime sau fragmentat. Permeabilitatea ideii este cea care da naștere jocului continuu între rigoare și opulență, firesc și distonant, convențional și provocator.

Fiecare piesă spune povestea unui astfel de joc al inovației tehnice și creative, condus de o dinamică ce îi forțează mereu  propriile limite.

Vezi, testezi, alegi.

Despre noi varianta 32