CERAMICAS GALA

De peste 50 ani, GALA oferă soluții superioare pentru baie, concepute într-un șil particular, definit prin distincție.

Ceramicas Gala și-a bazat întotdeauna dezvoltarea pe un set de principii ce pun accent pe calitate, design și productivitate, devenind una dintre companiile leader în industrie.

Țelul nostru este să oferim produse de natură să depășească așteptările tuturor profesioniștilor cu care colaborăm, prin calitate și concept, astfel încât să poate răspunde nevoilor clienților proprii.

Suntem specialiști și oferim soluții profesionale, concepute cu atenție la stil, pentru  baie.

Acesta este unul dintre aspectele prin care reușim să ne distingem și să singularizăm brandul GALA. Designul produselor noastre este în permanentă în acord cu valorile promovate dar și o expresie a stilului de viață.

Suntem aproape de clienți și consumatorul final și suntem mereu atenți, prin-o abordare flexibilă și prietenoasă, la nevoile și preferințele exprimate de către piață.

 

Ceramica GALA - Soluții profesionale. Design cu personalitate. 1

Tot procesul de producție, comerț, marketing, activități de controlul calității, cercetare & dezvoltare se desfășoară în cadrul sediului central din Burgos, ce acoperă o zona de 250.000. mp. Există 10 subsidiare pe întreg teritoriul Spaniei, cu rol de a dezvolta activitatea comercială la nivel local, precum și un departament de export care opreaza comunicarea cu mai mult de 50 de țări.

Încă de la început, am simțit nevoia de a deschide noi frontiere și de a extinde brandul GALA la nivel internațional. Din acest motiv, suntem prezenți în momentul de față pe 5 continente, cu accent pe zona europeană, deși produsele GALA ajung să fie accesibile pe piețe de desfacere foarte variate, precum Hong-Kong, Canada, Chile sau Australia, unde sunt prețuite pentru calitate și design.

GALA înseamnă o echipa de bărbați și femei dedicați unei relații excelente cu clienții, calității produselor și permanentei inovații. Plecând de la aceste repere esențiale, lucrează împreună uniți în scopul comun de a oferi pieței cel mai înalt nivel de excelență.

DESIGN

Astăzi mai mult ca nicicând, pe măsură ce baia devine un spațiu de interes central în cadrul locuinței și al design-ului de interior, suntem aproape de casă, dorințele și nevoile tale, cu un stil creat anume pentru a se adapta oricărui stil de design interior.

Rezultatul este crearea unei game variate de produse, cu forme armonioase și design plin de personalitate, care permit alegerea acelui stil ce îți poate exprima exact preferințele și stilul de viață.

Elegantă și design, simetrie perfectă și personalitate. Sunt doar câteva dintre caracteristicile seriilor de produse GALA.

Descoperă care este cea mai potrivită pentru baia ta.

Trimite pe mail sau Whatsapp, printeaza sau distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print