Livrare BATERII LAVOAR

Comanda ta ajunge in 1-2 zile lucratoare pentru mii de produse.

GARANTIE EXTINSA

Garantie extinsa: 60 zile.
Produse verificate, ambalate corespunzator

PLATA IN SIGURANTA

Plateste 100% sigur cu cardul sau ramburs.

SHOWROOM OBIECTE SANITARE
+ 2000 mp

Vezi pe site. Testezi in showroom.

IMPORTATOR DIRECT

De 25 de ani import și comunicare directă cu producătorii

Unitate lavoar Tempo suspendat 80 cu 2 sertare griMontata pe perete 2 sertare, sistem inchidere lenta, 2 manere Include: Set de fixare Recomandat: sifon economie de spatiu EE23033967 (va rugam comandati separat) Pentru combinare cu: Tempo lavoar adanc 81 cm E066901Funtie inchidere lenta Sifon pentru spatiu redus

O baie frumoasă poate fi definită ca suma unor obiecte sanitare de bună calitate, ce beneficiază de caracteristici estetice intrinseci și complementare, provenite dintr-un concept inspirat și bine executat. O definiție mai amplă ia în calcul fiecare detaliu, de la „flow-ul” vizual al elementelor din cadrul planului camerei de baie la detalii ce țin de instalarea sanitarelor (elementele de fixare mascate, de exemplu).
Pentru mulți, piesa care este ce mai vizibilă este lavoarul. Indiferent dacă preferi un lavoar cu montaj pe blat sau fixat în perete, alegerea unei baterii adecvate ansamblului este vitală.

Tocmai pentru a avea parte de cea mai bună experiență pe termen lung cu bateriile pentru lavoar, vei putea să găsești în această categorie modele care să se potrivească lavoarelor moderne, fabricate din materiale de cea mai bună calitate, fiind destinate în principal utilizatorului cu nevoi premium.

Filtru produse