Deoarece știm că îți plac lucrurile frumoase, ți-am pregătit o colecție deosebită de accesorii stative cu ajutorul cărora să îți completezi baia în mod armonios. Cu siguranță, dacă ești în căutarea unor accesorii de calitate atunci te afli în locul potrivit. Toată gama noastră de accesorii stative provine de la producători cu notorietate în domeniu, experți în a proiecta obiecte sanitare de calitate și cu design atrăgător.

În această categorie vei putea să găsești dozatoare de săpun, suporturi pentru periuțele de dinți, perii pentru WC, sapuniere, pahare și diverse alte accesorii menite să completeze baia ta în mod agreabil și să îi crească funcționalitatea. Toate aceste produse sunt disponibile în modele cu forme, culori și materiale diverse: modele geometrice sau florale, monocrome sau viu colorate, din ceramică, acryl, inox, sticlă sau bambus.

O mare parte dintre piese sunt reunite sub formă unor colecții de seturi: dacă ai găsit stilul cu care rezonezi, îți va fi mult mai la îndemână să pui pe lista tot ce ai nevoie, rămânând în aceiași estetică uniformă: perie WC, săpuniera, pahar, dozator săpun. Fiind vorba de obiecte de uz cotidian, producătorii pun accent și pe fiabilitate.

Alegând accesoriile potrivite vei putea să pui în valoare într-un mod care să surprindă, prin micile detalii, propriul stil pe care l-ai ales în amenajarea băii.

Filtru produse

Accesorii Bisk