Pentru a te putea bucura de o baie echipată complet, este important și să alegi inteligent accesoriile care să completeze intreagă compoziție. Începi ziua cu mai multă energie atunci când ai totul la îndemână și te bucuri de cât mai multă funcționalitate. Îți prezentăm colecția noastră de accesorii de perete care aduc cu success o tușa finală unui concept bine echilibrat.

Urmează-ți inspirația și alege niște accesorii foarte ușor de montat și rezistente pentru a-ți asigura un confort maxim. Vei putea să alegi mânere de susținere, seturi de accesorii complete, polițe, suporturi pentru hârtie igienică și multe altele care nu ar trebui să lipsească din nici o baie.
Seturile de accesorii complete oferă o soluție rapidă pentru a îți utila baia până în cel mai mic detaliu: suport inelar prosop, suport pentru prosop, cârlig, suport hârtie igienică (cu sau fără capac), săpunieră cu suport.

Materialele diferă, de la alamă (cromată, nichelata, satinată) la oțel emailat, sticlă și chiar lemn și ceramic.Toate accesoriile din această categorie întrunesc condițiile unor produse de calitate superioară și au fost selectate în urmă unor teste riguroase. Pentru a preîntâmpina efectele constante ale unui mediu în care domină umezeală, sunt tratate pentru a rezistă împotriva coroziunii și calcarului.Poți comandă direct din magazinul online sau să ne vizitezi la showroom-ul din Valea Cascadelor pentru a beneficia cât mai repede de accesoriile dorite. O parte dintre produsele din site au și propria zona de expunere și testare în showroom, pentru ca tu să poți vedea îndeaproape caracteristicile înainte de a alege.
Filtru produse

Accesorii de perete Bisk

Accesorii de perete Inda