DIRECT DIN FABRICĂ

De 25 de ani import și comunicare directă cu producătorii

SHOWROOM DE 2.000 m.p.

Vezi pe site. Testezi in showroom.

RETUR 60 zile

Nu ți se potrivește, îl primim înapoi!

GARANȚIE EXTINSĂ

De la 2 la 10 ani

TRANSPORT GRATUIT

Oriunde in țară 24 - 48 ore!

Cada freestanding Luxo 178x85 cm rector alb

8.375,99 lei cu TVA

Disponibil LA COMANDĂ

În cazul produselor aduse LA COMANDĂ, într-un termen de 4 - 6 săptămâni, se plătește un avans. Cuantumul avansului, perioada de livrare și alte informații vă vor fi comunicate punctual, de către un reprezentant Laguna.

Cod Produs KUM138584 Categorii , Etichetă

Distribuie sau trimite cuiva:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Descriere

Cada freestanding Luxo 178×85 cm rector alb

Greutate aprox. 100 kg.

Volum aprox 280 litri

Dimensiuni 180×85 cm

Intretinerea produselor KUMA

Recomandam ca intretinerea lavoarelor,cazilor si blaturilor de bucatarie Kuma sa se faca cu produsele de intretinere KUMA CLEAN, KUMA LIME, KUMA SEAL si KUMA SUPERSCRUB.

Daca nu achizitionati KITUL DE INTRETINERE KUMA (KUMA CARE KIT) atunci intretinerea lavoarelor,cazilor si blaturilor de bucatarie Kuma se face numai cu substante neabrazive si in conformitate cu instructiunile de folosire primite la achizitionarea produsului.

 

Informații suplimentare

Culoare

Producator

Tip cada

Freestanding

Formă

Aurelian Zanoschi
Read More
I went there to check some bathroom accessories and I was impressed by how big the showroom is. They do have almost everything for bathroom or kitchen. They do have a quite nice variety of ceramics too. I was able to find there the bathroom accessories I was searching for to have an idea how it looks and if I like it. Most important the place is clean and wasn't crowded.
Tube Extravaganza
Read More
Un showroom premium cu produse premium si variate. De la faianta la gresie si instalatii si accesorii de baie/bucatarie pentru toate gusturile.Mi-as fi dorit doar sa fie si mai multe mostre in showroom cu faiante de decor in rest totul bine!
Anca Cristina
Read More
Am cumpărat faianță pentru bucătărie și accesorii pentru baie. Totul calitativ, comunicare optima și prețuri bune. Recomand
Previous
Next