Descoperă modele de ultimă generație care pot să aducă un plus de confort băii tale și care pot să facă diferența cu adevărat. Calitatea premium a produselor noastre garantează o durată de viață foarte lungă, timp în care te poți bucura de același confort impecabil și experiență inegalabilă. Bateriile pentru dus din această categorie vin împreună cu toate accesoriile necesare pentru a putea fi instalate cu ușurință; alegi, apoi te lași încântat(a) rapid de alegerea făcută.

Tehnologia de ultimă generație întâlnește design-ul particular și inovator: astfel au luat naștere modelele pe care le poți alege pentru baia ta din magazinul nostru online. Bateriile monocomanda câștigă teren, din ce în ce mai mult, în mare parte probabil datorită unor tendințe recurente de întoarcere la forme și volume echilibrate, minimaliste.
Dar, alternativele sunt mereu la dispoziția celor care își doresc o altă abordare conceptuală: designeri cu experiență interpretează în manieră proprie rigorile clasice, pe care le transformă în piese de rezistență ale unei estetici colective.

Printre modelele noastre cele mai populare se numără cele de tip smart control care permit un control eficient al apei, rezultând o economisire eficientă a resurselor utilizate. În plus, datorită funcțiilor sale deosebite reușește să se ridice la nivelul celor mai înalte exigențe. Un control impecabil pe temperatură și un reglaj facil creează o adevărată dependență de starea de bine indusă. Estetica a devenit o preocupare prioritare a fabricanților ce produc colecțiile regăsite în showroom-ul Laguna. În același timp, nu a fost lăsat deoparte maximul de confort de care ai nevoie în baia ta. Așadar, alege dintre modelele noastre și adu la viață proiectele tale de amenajări interioare.
Filtru produse