Bideul se numără printre obiectele sanitare care au revoluționat igiena personală și în scurt timp au devenit foarte populare datorită avantajelor pe care le oferă atât în ceea ce privește economisirea apei cât și al sănătății personale.
Deși încă nu au devenit un fenomen generalizat, majoritatea proprietarilor de băi moderne ce doresc să se bucure de un confort optim aleg să își utileze spațiul băii cu acest tip de obiecte sanitare. Poate că motivul principal care a determinat o adoptare pe scară mai largă este cel al profilaxiei: un bideu va reprezenta întotdeauna alegerea igienică. Dar, utilarea băii cu acest tip de sanitare devine sinonimă cu noțiunea de funcționalități premium, completate de un design elegant. Denotă o atentă proiectare a unui spațiu atât de important din locuință, grijă la detalii și nu în ultimul rând la tendințe.

Dincolo de aceste plusuri, ușurință în instalare contribuie la decizia de a completa cu un bideu dotările băii. Racordarea la instalațiile sanitare se face, în majoritatea cazurilor, relativ simplu. Dacă nu aveți în plan o reamenajare completă, doar adăugarea unui bideu pe lista obiectelor sanitare, vestea bună este că nu trebuie să va pregățiți pentru acțiuni complexe și de durată.

Pe Laguna.ro gășiți modele de baterii bideu combină tehnologii de fabricație de ultimă generație cu design-ul inovator, astfel încât se potrivesc perfect în băile moderne, reușind să se ridice la nivelul celor mai înalte așteptări.

Selectează modelul preferat și descoperă caracteristicile uimitoare dar și avantajele pe care ți le poate oferi în timpul utilizării. Comandă chiar azi accesoriile necesare pentru utilarea complete a băii tale și bucură-te de tot confortul pe care ți-l pot oferi acestea.

Filtru produse