Baterii de duș cu elemente aparente sau încastrate? 1

Alegerea unei baterii de duș poate fi complicată datorită varietății de baterii disponibile dar și a jargonului folosit pe multe platforme. GROHE îți vine în ajutor pentru a ne asigura că alegi bateria de duș care se potrivește mai bine băii tale.

Dacă alegi o baterie cu elemente încastrate vei avea o parte a bateriei instalată în perete, astfel poți ascunde țevile din baie și te vei bucura de o baterie cu un aspect mai elegant.

Bateriile de duș cu elemente încastrate de la GROHE au la baza un set universal de instalare încastrată, GROHE Rapido Smartbox, care are o adâncime de instalare de 75 mm și un profil de 43 mm, și nu doar asigură mai mult spațiu în baie ci îți oferă și o mulțime de opțiuni de personalizare.

Baterii de duș cu elemente aparente sau încastrate? 2

Bateriile cu monocomandă

Bateriile încastrate cu monocomandă sunt disponibile în trei variante: cu o funcție de control (pentru para de duș sau funcția de umplere a căzii), cu două funcții de control ( pară de duș și duș fix sau pară de duș și funcția de umplere a căzii) sau cu trei funcții de control (pară de duș cu două pulverizări și un duș fix sau pară de duș, duș fix și funcția de umplere a căzii). Aceste trei variante îți asigură o experiență de lux a dușului tău. Mai mult de atât, aceste modele pot fi comandate în până la 12 culori diferite.

Set de duș

Dacă nu vrei o baterie cu monocomandă și preferi să alegi un set de duș, poți opta pentru a combinarea tehnologiei oferite de GROHE Rapido Smartbox cu GROHE SmartControl.

Vei fi surprins/ă de formele, culorile, finisajele și funcțiile disponibile pentru baterii. Poți alege între o placă rotundă sau pătrată, cu suprafață cromată sau cu sticlă acrilică Moon White. Mai mult, din mai 2019 sunt disponibile 7 culori adiționale din care poți alege.

Instalare și mentenanță

Mulți clienți sunt îngrijorați că nu vor putea accesa elementele bateriilor dacă aleg variantele cu elementele încastrate. Bateriile încastrate GROHE pot fi montate cu ușurință de instalatorii profesioniști iar plăcile pot fi îndepărtate pentru a avea acces la setul de instalare. De asemena, plăcile pot fi ulterior reglate cu până la 6 grade, pentru acele momente în care vrei să te asiguri că totul este perfect în noua ta baie.

Bateriile cu elemente aparente sunt o alegere bună dacă vrei să renovezi cât mai puțin baia pentru a face un upgrade bateriei de duș.

Dacă ceea ce cauți este un design clasic dar totuși special, GROHE îți oferă opțiunea de a alege din peste 20 game cu baterii de duș diferite cu elemente aparente. Fiecare baterie este disponibilă în mai multe culori.

Deși bateriile aparente au un preț mai mic decât cele încastrate, toate bateriile GROHE poartă sigiliul de calitate Germană. Mai mult decât atât, materialele de înaltă calitate și cele mai recente metode de fabricație se combină cu tehnologiile de vârf de pe piață pentru a asigura performanțe fiabile de mulți ani. Aceasta se reflectă în garanția noastră de 5 ani a producătorului.

Baterii de duș cu elemente aparente sau încastrate? 3

Trimite pe mail sau Whatsapp, printeaza sau distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print