ARIOSTEA Italia

"HIGH-TECH = MADE IN ARIOSTEA"

Prin foile compacte de porțelan pur prelucrate la 1300 °, Ariostea se pozitioneaza în gama superioară de producători de materiale tehnice. Caracteristicile unice ale calității și tehnologia patentată și de neegalat au adus-o în poziția de lider absolut în acest segment.

Dr. Romano Minozzi, președinte Ariostea, a văzut și înțeles provocările, a prezentat cel mai bun suport tehnic pentru cei mai exigenți clienți și profesioniști, obțînând rezultate excelente la nivel internațional.

Ariostea este, încă din 1961, inima activă a tehnologiei high-tech din domeniu.

Combinația de înaltă calitate și tehnologie de neegalat a dus la reinterpretarea celor mai rare, cele mai rafinate și cele mai scumpe produse.
În acest fel, Ariostea permite tuturor să aprecieze și să se bucure de cele mai bune materiale, cu o funcționalitate extraordinară, igienă, siguranță și durabilitate.

Un concept nou și constant reînnoit în căutarea unei calități superioare a materialului.

Tehnologie avansată
Tehnologiile Ariostea sunt unice: concepute, proiectate și construite direct de către companie în fabricile sale (know-how, mecanică și software), acestea sunt protejate de brevete internaționale.
Plăcile de porțelan Ariostea de înalta tehnologie sunt create exclusiv cu materii prime minerale naturale foarte selecționate care se transformă printr-o prelucrare a pietrelor în pământ pe parcursul mileniilor.

Supunându-se unor presiuni și temperaturi ridicate (până la 1300 ° C), aceste materii prime cercetate cu scrupulozitate în întreaga lume, dau viață unui material extrem de compact, omogen și neabsorbant.