AquaBlade® TEHNOLOGIE DE SPĂLARE 1

Mai curată | Mai silențioasă | Mai inteligentă

MAI CURATĂ  

TEHNOLOGIA AQUABLADE® GARANTEAZĂ CURĂŢAREA A 95% DIN SUPRAFAŢĂ

În privinţa igienei, tehnologia AquaBlade® depăşeşte toate vasele wc existente. În cazul vaselor wc tradiţionale o mare parte rămâne nespălată, mai ales în partea lor din spate. Canalul AquaBlade® este situat în apropierea părţii de sus a vasului aşa că de fiecare dată se curăţă 95% din suprafaţa de sub acesta. Prin tehnologia AquaBlade® presiunea optimizată a apei şi îndoiturile moale ale vasului asigură înlăturarea bacteriilor fără stropituri neigienice. De asemenea, designul vaselor fără ramă, unde este posibilă depunerea unor murdării, uşurează curăţarea.

În cazul vaselor wc tradiţionale cu rama, aproximativ 20% din vas rămân nespălate.

Tehnologia AquaBlade® garantează curăţarea a 95% din suprafaţă.

La toaletele traditionale, aproximativ 20% din suprafata vasului ramane nespalata

Tehnologia AquaBlade® asigura 95% din suprafata de sub canalul de spalare este perfect curatata.

95% DIN SUPRAFAŢA VASULUI, SITUATĂ SUB CANAL, SE CURĂŢĂ DE FIECARE DATĂ

AquaBlade® TEHNOLOGIE DE SPĂLARE 2
AquaBlade® TEHNOLOGIE DE SPĂLARE 3

MAI INTELIGENTĂ  

Ne așteptăm ca tehnologiile „inteligente” nu doar să funcționeze într-un mod perfect, ci să combine design-ul elegant cu avantaje concrete funcționale. Astfel veți beneficia într-adevăr de un produs al cărui design poate fi într-adevăr definit ca inteligent.

AQUABLADE® TEHNOLOGIA CARE A CÂŞTIGAT NUMEROASE PREMII – O NOUĂ ERĂ ÎN TEHNOLOGIILE DE SPĂLARE

Tehnologia AquaBlade®, cea mai importantă descoperire după inventarea rezervorului wc în secolul al 19-lea, a fost prezentată de Ideal Standart în anul 2015. Tehnologia extraordinară brevetată asigură spălarea cea mai bună oferită până acum, chiar şi cu cantităţi mici de apă. Tehnologia AquaBlade® impune standarde noi în design, precum şi în spălarea cea mai bună. Suprafaţa netedă şi uşor rotunjită, fără ramă, este o condiţie prealabilă pentru un vas wc mult mai igienic şi uşor de curăţat. Acesta este mai silenţios în timpul spălării şi cu un design mai inteligent

TEHNOLOGIA AQUABLADE® REDUCE CU 89% ZONELE CARE DE
OBICEI RĂMÂN NESPĂLATE

Tehnologia AquaBlade
® se oferă deja în multe dintre diferitele stiluri de vase wc. Modelele firmei Ideal Standard Connect, Connect Air, Dea – imaginile în sensul acelor de ceasornic.

AquaBlade® TEHNOLOGIE DE SPĂLARE 4

MAI SILENŢIOASĂ

Spălarea prin tehnologia AquaBlade® este cu 80% mai silenţioasă în comparaţie cu multe dintre metodele tradiţionale de spălare. În cadrul testelor efectuate de noi au fost comparate vase wc identice,unul dintre acestea fiind dotat cu tehnologia nouă revoluţionară AquaBlade®, iar celălalt –cu spălare tradiţională. Rezultatele arată 25% de reducere a zgomotului.

AQUABLADE® TEHNOLOGIA CARE A CÂŞTIGAT NUMEROASE PREMII – O NOUĂ ERĂ ÎN TEHNOLOGIILE DE SPĂLARE

Tehnologia AquaBlade®, cea mai importantă descoperire după inventarea rezervorului wc în secolul al 19-lea, a fost prezentată de Ideal Standart în anul 2015. Tehnologia extraordinară brevetată asigură spălarea cea mai bună oferită până acum, chiar şi cu cantităţi mici de apă. Tehnologia AquaBlade® impune standarde noi în design, precum şi în spălarea cea mai bună. Suprafaţa netedă şi uşor rotunjită, fără ramă, este o condiţie prealabilă pentru un vas wc mult mai igienic şi uşor de curăţat. Acesta este mai silenţios în timpul spălării şi cu un design mai inteligent

REZULTATELE ARATĂ 25% REDUCERE A ZGOMOTULUI

NU ACCEPTAŢI PE   AFIRMAŢIILE NOASTRE … ASIGURAŢI-VĂ!

Bernard Franken de la Franken Architects (Societatea arhitecţilor Franken) s-a informat  despre produs direct şi a fost foarte impresionat  de liniile curate şi canalul discret de spălare.

Avantajele practice sunt evidente. Canalul care  cuprinde toată partea de sus asigură în practică  spălarea întregului vas wc. În completare la efectul vizual mai bun, aceasta reduce în  mod semnificativ şi necesitatea curatarii.

AquaBlade® TEHNOLOGIE DE SPĂLARE 5
AquaBlade® TEHNOLOGIE DE SPĂLARE 6
AquaBlade® TEHNOLOGIE DE SPĂLARE 7

Jetul de apă de tip cascadă se  scurge uniform şi cu presiune  suficientă astfel încât să spele  tot – fără zgomot şi stropituri. Canalul AquaBlade® într-adevăr  atrage atenţia. Faptul că acesta nu se  observă îl face extrem de elegant şi  îi asigură avantaje incontestabile faţă  de variantele alternative de spălare.

Canalul AquaBlade® într-adevăr  atrage atenţia. Faptul că acesta nu se  observă îl face extrem de elegant şi  îi asigură avantaje incontestabile faţă  de variantele alternative de spălare.

AquaBlade® TEHNOLOGIE DE SPĂLARE 8
AquaBlade® TEHNOLOGIE DE SPĂLARE 9

TEHNOLOGIA AQUABLADE® CÂŞTIGĂ NUMEROASE PREMII CA APRECIERE PENTRU DESIGN-UL EI ŞI TEHNOLOGIA INOVATIVĂ:

Prestigioasele Housebuilder Awards (premii în domeniul construcţiilor de locuinţe) – cel mai bun produs pentru baie (Marea Britanie) 2016. Recunoaştere pentru cei mai buni în elaborarea şi perfecţionarea produselor.

Gold Award for Innovation in Sustainability (premiul de aur pentru inovaţii durabile) – În cadrul premiilor revistei Designer Kitchen & Bathroom /Designer bucătărie şi baie/ (Marea Britanie) 2015. Aceste premii de design sunt o apreciere şi o recunoaştere pentru cei mai buni în design-ul bucătăriilor şi băilor.

Red Dot Design Award sau aşa numitul „Punct roşu” – Laureatul premiului pentru design excelent se alege de un juriu de experţi. Red Dot Design Award reprezintă o etichetă de calitate recunoscută internaţional, acordată pentru un design excelent.

Premiul internaţional pentru inovaţii în arhitectură şi tehnologii (AIT Award) –Realizările cele mai bune în design-ul interior şi în arhitectură. Juriul recunoscut internaţional de arhitecţi şi de designeri de interior distinge proiectele cele mai bune.

iF Design Award, organizează unul dintre concursurile cele mai prestigioase din lume astăzi. În fiecare an iF atrage peste 2000 de înregistrări de produse din circa 37 de ţări, care se evaluează de nişte experţi recunoscuţi şi cele mai bune dintre ele primesc semnul iF pentru o calitate excelentă a design-ului.

Premiile în domeniul construcţiilor (Build It Awards), organizate împreuna cu BuildStore Marea Britanie, cuprind toate aspectele din domeniul construcţiilor şi al renovărilor. Premiile îi unesc pe arhitecţi, producători şi figuri semnificative din branşă, drept o recunoaştere pentru inovaţii şi realizări înalte.

Asociaţia germană de design acordă premiul German Design Award (un premiu german pentru design). Asociaţia germană de design este unul dintre centrele cele mai prestigioase din lume pentru comunicaţii şi brand management în domeniul design-ului.

Vas wc Connect Air stativ aquablade,fara rezervor si capac

623.70 lei

Vas wc Tesi suspendat aquablade ,fara capac

711.43 lei

Vas wc Tesi aquablade i.o. ,fara rezervor si capac

517.83 lei
AquaBlade® TEHNOLOGIE DE SPĂLARE 1

AVANTAJELE SUNT CLAR DEFINITE.

Trimite pe mail sau Whatsapp, printeaza sau distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print