Funcționalitatea și confortul băii tale este dat și de modul în care îți alegi diferite tipuri de accesorii pentru baie. Am considerat întotdeauna că, atâta timp cât putem răspunde cerințelor pieței cu soluții variate și viabile, ne vom păstra statutul de leader longeviv în domeniul sanitarelor.

Astfel, îți punem la dispoziție o gamă variată de accesorii de calitate premium, identificate prin detalii atent lucrate, proiectare doar cu materiale rezistente, de bună calitate și îmbinarea inovațiilor de ultima oră cu design-ul excepțional.

Pe lângă clasica savonieră și suportul pentru prosoape, găseșți seturi complete, perdele de dus, bară de dus, suport stativ perie WC sau mânere de susținere mobile. Le regăsim în fiecare baie, indiferent de dimensiune sau stil. Unele au un rol pronunțat funcțional sau decorative, dar majoritatea îmbină aceste două trăsături: deservesc un scop utilitar și completează o estetică unitară în același timp.

Un covoraș de baie antiderapant nu aduce doar o pată de culoare sau un tipar geometric atrăgător dar și un plus de siguranță. Cauți o perdea de dus că să protejezi interiorul băii de stropii nedoriți? Ai ajuns în locul potrivit: poți comanda direct de pe site-ul Laguna sau poți alege să vizitezi showroomul de obiecte sanitare cu compoziții, zone de test, mii de produse expuse și consiliere de la cei mai buni specialișți ai companiei.

Descoperă o gama de accesorii baie  concepute special pentru a asigura confortul tău dar și pentru o estetică mereu în tendințe. Alege să faci un upgrade chiar acum băii tale și bucură-te de eficiența soluțiilor pe care ți le punem la dispoziție.

Filtru produse

Rezerva suport hartie igienica Grohe

Sapuniera cu suport Logis de la Hansgrohe

Maner sustinere mobil